S-TIM-PAPIR Posluje od 2017. Godine Iako smo po godinama mlada kompanija, zahvaljujući uspešnom menadžmentu, uspeli smo izgraditi prepoznatljivu robnu marku koja se ističe kvalitetom proizvodnog programa sa jedne i razumnim i pristupačnim cenama za sve kategorije potrosača sa druge strane.

Većinu dobiti ulažemo u osavremenjavanje proizvodnog pogona za proizvodnju papirne galanterije. Naš proizvodni portofolijo ukljućuje papirnu galanteriju za profesionalni program,. Osim vlastite proizvodnje papira bavimo se postavljanjem i servisiranjem sanitarnih držača. Naš prodajni asortiman distribuiramo hotelima, velikim prodajnim centrima, javnim institucijama, restoranima, kafeima, itd…

Svi proizvodi iz našeg asortimana su vrhunskog kvaliteta: prepoznatljivi, ekonomični, praktični i jednostavni za rukovanje i održavanje.

Snabdevamo veliki broj restorana, picerija, hotela, kafića, benzinskih pumpi,….

Naš posao se sastoji od toga da razumemo i izađemo u susret potrebama klijenata i saradnika – brže, efikasnije i kvalitetnije od konkurencije, a na obostrano zadovoljstvo i nas i naših kupaca.

Poslovanje je zasnovano na najvećim vrednostima društva: kvalitetan odnos sa klijentima izgrađen na poverenju i stabilnosti, koji već godinama postižemo stavljajući kao osnovni zadatak kompanije – brigu o klijentima.

Za naše klijente osiguravamo najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda, a prema svakoj kompaniji se odnosimo korektno i sa poštovanjem.

Otvoreni smo za promenljive zahteve, kao i uslove koje diktira tržište, sa ciljem daljeg poboljšanja i razvoja naše kompanije.

U svakodnevnom obavljanju poslova, držimo se datih obećanja i ispunjavanja svih dogovora, jer se samo na taj način postižu jasno definisani zadaci i ciljevi.

Osnovni ciljevi naše kompanije jesu pružanje vrhunskih usluga i izgrađivanje kontinuirane saradnje i kvalitetnog odnosa sa klijentima, a sve radi zadovoljenja njihovih potreba.

Cilj kompanije je i da dostupnošću, znanjem i pouzdanošću ulivamo poverenje i sigurnost što je u današnjem poslovnom svetu najbolja preporuka za saradnju.

Težimo da svaku saradnju i kvalitetan odnos zasnivamo na osnovama uzajamnog poverenja i razumevanja, jer se ostvarivanje našeg uspeha direktno ogleda kroz uspeh i zadovoljstvo klijenata.

Postizanje utvrđenih ciljeva i unapređenje sistema obavezno uključuje sve zaposlene i saradnike, dobru poslovnu praksu, negovanje profesionalnih odnosa sa klijentima i stvaranje uslova za timski rad.

Svakodnevno analiziramo podatke od značaja za poboljšanje i unapređenje svih procesa rada, te se uvek trudimo da budemo što fleksibilniji u pružanju usluga našim kupcima u smislu pronalaženja rešenja koje je odgovarajuće za obe strane. Ta fleksibilnost se ogleda i u činjenici da pružamo i niz dodatnih usluga našim klijentima. 

Naš identitet gradimo na vrednostima kojima se rukovodimo u svakodnevnom poslovanju, a u cilju jačanja poverenja koje stičemo kod naših klijenata.

Pažljivo osluškujemo potrebe tržišta i pratimo inovacije, kako bi naši klijenti imali uvek vrhunsku ponudu i uslugu – odgovarajuću svim njihovim zahtevima.

Vrednost svakog zaposlenog kao pojedinca doprinosi opštem ugledu i predstavljanju kompanije na najbolji mogući način. Njihova uslužnost, ljubaznost, posvećenost i lojalnost su osnove za uspešno poslovanje i postizanje timskog uspeha.

Uvažavamo zakonska pravila i etička načela koje profesija nalaže, sarađujemo sa klijentima u duhu dobre brige o njihovim zahtevima, kako bi smo naše poslovanje prilagodili potrebama kupaca i osigurali kvalitetnu saradnju. 

Iako smo po godinama mlada kompanija, zahvaljujući uspešnom menadžmentu, uspeli smo izgraditi prepoznatljivu robnu marku koja se ističe kvalitetom proizvodnog programa sa jedne i razumnim i prstupačnim cenama za sve kategorije potrosača sa druge strane.

Upravo to je osnovna misija naše kompanije, i brenda koji gradimo i stvaramo – brenda S-TIM-PAPIR.

Verujemo da ćemo uz povećanje proizvodnih kapaciteta podržavajući najviše standarde u proizvodnji i sigurnosti na radu, doći do još raznovrsnijeg proizvodnog programa koji će naše kupce učiniti jos zadovoljnijim, a mi njihove živote ugodnijim, prijatnijim i jeftinijim.

Uvereni smo da ćemo sa takvom poslovnom politikom uskoro postati jedan od najprepoznatljivijih brendova papirne galanterije na domaćem trzistu kao i da ćemo da doći u poziciju da proširimo svoje poslovanje i na prostore izvan granica naše zemlje.

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode naše firme, budite slobodni i kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom. Naš stručni tim spreman je ponuditi vam proizvode iz našeg asortimana. Nadamo se uspešnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.